Exclusief latex

► Het is momenteel niet mogelijk om latex sheets te laten maken op bestelling.
►Stuur svp geen ontwerpen/schetsen gemaakt door uzelf of anderen voor exclusief latex, wij werken alleen met onze eigen ontwerpen.


Op zoek naar bijzonder en speciaal latex?

En ben jij zwart en rood een beetje zat? Ben je op naar iets nieuws, iets want andere nog niet hebben? Dan zit je hier goed! We hebben super gaaf, mooi, exclusief,  uniek, prachtig, bijzonder en apart latex in het assortiment. Latex met een dessin, printje of latex met relief en 3D structuur. Want als je dan toch wilt opvallen... dan moet je dat natuurlijk wel goed doen! Wist je dat er wereldwijd minder dan 10 personen dit soort exclusieve handgemaakte sheets kunnen maken? Het is dus echt heel bijzonder! Het exclusieve latex wordt door ons zelf in Nederland helemaal met de hand gemaakt. Er bestaan dus geen printers om dit soort sheets te maken. Check ook ons YouTube kanaal voor bewegende beelden (klik hier)

We maken alleen onze eigen ontwerpen. Het is dus niet mogelijk om jouw ontwerp door ons te laten maken.

Als je ons latex koopt dan ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden, de extra informatie die op de pagina BELANGRIJK (klik hier) staat vermeld, en heb je de diverse aanvullende informatie op de pagina TIPS (klik hier) gelezen zodat je goed op de hoogte bent voor aankoop.