Waarom Latex Repair?

Wij zijn de enige website in Nederland die bijna alles heeft om latex kleding te maken; hieronder de website in vogelvlucht...

Latex wat is dat nu eigenlijk?

Latex is geen stof of textiel. Latex is een natuurproduct uit de rubberboom welke wordt bewerkt zodat u leuke latex kleding kunt maken. Er wordt wel eens gevraagd naar spierwit latex maar helaas super wit latex bestaat niet. Dat komt door de simpele reden dat er geen super wit rubber uit de boom komt. Het latex is altijd een beetje off-white, dus nooit echt stralend wit. Verkijk je niet op foto’s, want met fotobewerkingsprogramma’s worden foto’s altijd aangepast en zien de kleuren er meestal iets anders uit dan de werkelijkheid.

Ons aanbod

Natuurlijk kunt je bij ons ook latex per meter kopen, of latex per halve meter. Heb je andere wensen? Mail ons gewoon eventjes zodat wij met jouw de latex wensen kunnen bespreken. Wij verkopen latex in meer dan 60 verschillende kleuren. Het latex is verkrijgbaar in verschillende diktes. Denk aan de dikte van het latex van 0.25, 0.40, 0.50 en 1.05 mm . Afhankelijk wat je gaat maken van het latex / rubber, heb je een andere dikte latex nodig. Een zwierig latex rokje maak je natuurlijk niet van een dikke latex maken van 1.05. Waarom niet? Dan valt het latex rokje als een baksteen om je heen. Of het gaat juist wijd uitstaan. Het latex rokje wil je natuurlijk vrolijk en zwierig hebben of juist strak, dus 0.25 of 0.40 mm is dan heel geschikt.

Je wilt van latex vellen / lappen / stof natuurlijk latex kleding maken of je wilt iets anders van latex maken. Dan heb je lijm nodig: latexlijm. Er zijn verschillende type lijm op de markt. Daar wordt soms heel geheimzinnig over gedaan. Er wordt dan verteld dat de lijm duur is omdat het watervast is. Tja…natuurlijk moet de lijm watervast zijn, anders valt je latex kleding uit elkaar.  Ga latexlijm niet verdunnen want dan wordt de latexlijm minder van kwaliteit. Om ritsen te plaatsen is er een andere lijm, ritsenlijm.

Goed gereedschap is het halve werk. Vooral bij het maken van latex kleding is goed gereedschap erg belangrijk. Ons advies is om je niet te laten verleiden tot het kopen van 'goedkope rommel' want in dit geval, goedkoop is duurkoop. Na een keer gebruik komen er al happen, blussen aan het snijblad. 

Latex kleding-, bh- en korset workshops

Wij zijn de enige in Nederland die super leuke en gezellige latex workshops organiseren. We hebben meer dan 20 jaar ervaring dus wij kunnen je zeker iets bijbrengen.

Een cursus latex kleding maken is leuk om te doen en echt makkelijker dan je denkt. Na een cursus of workshop latex kleding maken kun je de geleerde technieken overal toepassen. Dus je kunt na de workshop prima zelf latex kleding maken, van een simpel rokje tot een mooie latex catsuit. Je hebt geen enkele voorkennis nodig. Workshops kun je bij ons ook online volgen.

Geen zin om een latex workshop te volgen? Dan verkopen wij een boek waarin duidelijk wordt uitgelegd en met duidelijke foto's hoe je zelf latex kleding kunt maken. Daar staat ook in wat je nodig hebt. Nog makkelijker is het om een compleet latex startpakket te kopen, dan kun je direct aan de slag. Dat is trouwens ook erg leuk om kado te geven natuurlijk.

Prijs/kwaliteit

In verhouding met andere webwinkels op internet is Latex Repair goedkoop! Er zijn namelijk websites die goedkoper 'lijken', maar let goed op! Zij publiceren de prijzen zonder btw! Dus je lijkt goedkoper uit te zijn, maar als je na het shoppen de winkelwagen bekijkt wordt er opeens 21% extra gerekend! En dat is dus heel simpel opeens € 21,- extra bij een bestelling van € 100,-!

Actueel

Latex Repair probeert regelmatig nieuwe producten op de site te plaatsen, meestal ook op verzoek van onze klanten. We denken graag met je mee!

Bijzonder exclusief latex!

Wij zijn het enige bedrijf in Nederland (en voorzover wij weten één van de twee latex makers in Europa!) dat zelf latex sheets maakt! Glitter sheets, galaxy sheets, of latex sheets met een tijgerprintje of leopard dessin… niets is ons te gek!

Betrouwbaar!

We zijn aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk (en dit kunt u zelf  hier controleren). Dan weet u dat u goed beschermt bent als consument.

Eerlijke reviews!

We zijn ook aangesloten bij de Webshop Keurmerk. Echte reviews, van echte klanten.

Betaalmogelijkheden

Zeer veel betaalmogelijkheden, zoals iDeal, PayPal, AfterPay, Creditcard, vooraf- en achteraf overmaken, Bancontact, Sofortbanking etc.

Discreet verpakt!

Alles wordt verzonden in een postdoos of envelop van bruin of wit karton, zonder onze bedrijfsnaam of andere herkenbare items. Geen reclame. Er staat alleen ons eigen adres op.