Rolmes 28 mm (ReStyle)

Rolmes 28 mm (ReStyle)
Rolmes 28 mm (ReStyle)
Een degelijk en no nonsense rolmes! Hij doet wat hij moet doen en doet het goed en snel! Geschikt voor links- en rechtshandig.
€ 15,95
Prijs per: stuk
Variatie: Rolmes 28 mm (ReStyle)
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Rolmes van 28 mm voor de iets kleinere klusjes.

Onmisbaar bij het verwerken van de latex! Dit rolmes is van een zeer goede kwaliteit.  Het licht prettig in de hand door het stevig handvat van kunststof. En recent is het ontwerp iets aangepast en heeft het handvat ronde vormen gekregen. Dit ReStyle rolmes heeft een mesje van 28mm. Het is belangrijk om voorzichtig om te gaan met een rolmes vanwege de scherpte van het mesje om letsel te voorkomen. Met behulp van de schuifknop kan de mes in een veilige stand worden gezet en naar voren worden geschoven om het te gebruiken.

Regelmatig onderhoud, zoals het vervangen van het mesje en het schoonhouden van het rolmes, verlengt de levensduur en behoudt de efficiëntie van het gereedschap.

Het mesje kan eenvoudig vervangen worden door de schroef los te draaien.

Natuurlijk verkopen we ook extra reserve messen. Wist je dat we ook gekartelde en golvende mesjes verkopen voor al onze rotary cutters? Super leuk om speciale randjes aan jouw latex kleding te maken!

Klik hier voor de video of klik op 'Play' bij de foto's.

Heeft u een vraag over dit product?

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.