Uitstulpingen in mijn latex sheet / kleding

bulten in latex
Uitstulpingen in mijn latex sheet / kleding
Opeens zijn ze er... vreemde uitstulpingen in het latex, alsof er knikkers onder hebben gelegen...
€ 0,00
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Vreemde uitstulpingen in mijn latex sheet / kleding

Misschien herken je het wel... of niet, maar dan weet je het voor de toekomst! Soms ontstaan er spontaan vreemde kleine of grote uitstulpingen in het latex. Dat kan zijn in latex kleding, of in latex sheets of in handgemaakte exclusieve latex sheets.

Die kunnen op verschillende manieren zijn ontstaan...

- het latex heeft klem gezeten
- er heeft iets zwaars op het latex gestaan op een zachte ondergrond
- het is in contact geweest met vaste siliconen zoals sex toys of sleutelhangers e.d.

Latex dat is vervormd door klemzitten komt meestal wel weer terug in de oorspronkelijke vorm (niet altijd). Dat proces kun je helpen door het plat te leggen en er iets zwaars op te plaatsen (wat natuurlijk glad is) of het gewoon met rust te laten.

Latex dat is vervormd door vaste siliconen zijn helaas onherstelbaar beschadigd. Latex en vaste siliconen haten elkaar.
Er zijn heel veel soorten siliconen in diverse samenstellingen en kwaliteiten. Sommige siliconen tasten het latex aan, sommige siliconen tasten het latex niet aan. Dat komt door de weekmakers in sommige siliconen. Helaas kun je aan de buitenkant van een artikel niet zien waar het van is gemaakt. Het staat ook niet altijd vermeld op de verpakking.

Daarom raden wij je aan om het zekere voor het onzekere te nemen... vermijd gewoon de combinatie van producten die gemaakt zijn van siliconen in combinatie met latex. Dat weet je zeker dat er niets kan gebeuren. De siliconen tasten het latex aan en gaat uitzetten en vervormen, het latex wordt zwak en soms ook kleverig en poreus. Daar is helaas niets meer aan te doen!

Let op... het betreft hier dus artikelen en producten gemaakt van siliconen! Dit betreft niet de vloeibare siliconen op waterbasis waarmee je latex glimmend kunt maken.

 

Heeft u een vraag over dit product?

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.