02-Workshop latex BH (4 uur)

02-Workshop latex BH (4 uur)
02-Workshop latex BH (4 uur)
Altijd al zelf een latex BH willen maken? Deze workshop is het vervolg op de latex kleding workshop.
€ 0,00
Prijs per: persoon

Voorraad : 0

-
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Altijd al een latex BH willen maken, maar je weet niet hoe?

Volg dan deze workshop Latex BH Maken! Deze workshop is alleen toegankelijk voor personen die reeds de basisworkshop latex kleding maken bij ons hebben gevolgd. Of je hebt aantoonbare ervaring met het maken van latex kleding. 

Wat gaan we doen?

Je krijgt een patroon voor een BH op de maat die je hebt opgegeven. Helaas is het voor ons onmogelijk om alle maten aan te bieden die er bestaan. Staat jouw maat er niet tussen? Kies dan een maat die iets groter is, dan kun je de BH later thuis nog aanpassen.

We gaan dus niet met de borsten bloot en maten opnemen en dan een patroon tekenen. Waarom gaan we niet een BH exact op maat tekenen? Omdat lingerie maken een vak is. Goed zittende lingerie (dus ook van latex) is maatwerk. En juist in maatwerk / patronen, gaat veel tijd zitten. Als je wilt leren hoe je goed passende lingerie kunt maken, dan raden wij je aan om bij een modevakschool een cursus lingerie maken te volgen.

Onze workshop latex BH maken is dus puur latex technisch. Het snijden, plakken, in elkaar zetten en in welke volgorde etc. komen aan bod. Natuurlijk geven we wel tips waar je aan moet denken als iets groter/kleiner moet zijn. 

Wat krijg je voor het cursusgeld?

● 4 uur les
● 50 x 100 cm latex (het latex is meer dan voldoende voor 2 bh's, dus kun je thuis er nog eentje maken!)
● beugels
● fournituren
● en natuurlijk koffie/thee en koekjes ;-)

Verder goed om te weten...

●  Er is helaas geen tijd om patronen uitgebreid te gaan aanpassen/veranderen. Uiteraard maken we de genoemde basispatronen wel met u samen passend!

Let op!

●  Workshops gaan door bij voldoende deelnemers (minimaal 6 personen per workshop). Bij onvoldoende deelnemers wordt de aanmelding doorgeschoven naar de volgende workshop. Als je dan niet kunt, dan krijg je het betaalde cursusgeld terug.

● Bij slecht weer in de winterperiode (sneeuw, ijzel etc) gaan de workshops niet door, je ontvangt dan bericht.

● Wij hanteren onze algemene voorwaarden bij afwezigheid van de cursist om wat voor reden dan ook (dus ziekte, familieomstandigheden, lekke band, navigatie die het heeft begeven, autosleutel kwijt, zieke huisdieren en kinderen, stakingen etc etc.).  Dat houdt in dat het cursusgeld niet wordt geretourneerd. Je kunt wel altijd iemand anders in jouw plaats laten deelnemen. Leest u svp de algemene voorwaarden goed door. Bij het opgeven en betalen ga je hier uitdrukkelijk mee akkoord.

Heeft u een vraag over dit product?

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.