VIDEO-Workshop opblaasbaar latex + 3D objecten (34 video's - 4 uur totaal)

Workshop opblaasbaar latex rubber kleding en objecten Workshop opblaasbaar latex rubber kleding en objecten
Workshop opblaasbaar latex rubber kleding en objecten Workshop opblaasbaar latex rubber kleding en objecten
VIDEO-Workshop opblaasbaar latex + 3D objecten (34 video's - 4 uur totaal)
De video's zijn allemaal ondertiteld in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees.
€ 49,95
Prijs per: Video serie (34 video's) + documenten en patronen
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Online workshop opblaasbaar latex kleding & objecten

Er wordt niet gesproken in de video's, Ze zijn allemaal ondertiteld in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees.
   

Whoop whoop! Dit zo super leuk! Ja dat klopt, wij zijn zelf erg enthousiast over deze online workshop waarin wij je leren hoe je zelf opblaasbare latex kleding en objecten kunt maken!! Maar ook hoe je 3D objecten zonder lucht kunt maken.... het is echt super gaaf!

► Bekijk hier de video van de resultaten: Klik hier!


- Are you outside Europe (=USA, Asia, Canada etc. etc)?  We sent you a PayPal link!


We hebben 34 video's gemaakt, totaal 4 uur FUN! En... je krijgt ze allemaal + patronen!

Wat dacht je van opblaasbare laarzen? Een opblaasbaar puppy masker? Een ball hood? Een hobble skirt? Of een super stevig handtasje? En ga zo maar door!

► Klik op de tab 'BIJLAGEN' voor het overzicht van alle video's.

Het zijn technische video's en soms best wel ingewikkeld. We laten je zien hoe je een object kunt maken van begin tot het eindresultaat. Hoe je bepaalde berekeningen moet maken voor perfect ronde ballen, borsten en hoods en andere objecten. Dus theorie, rekenen, meten, zelf tekenen en uiteraard ook zelf maken en plakken. Vergis je niet... een video kan slechts 10 minuten duren, maar uiteraard ben jij veel langer bezig, soms wel een aantal uren.

Er zitten patronen bij (daar waar van toepassing - zie het overzicht bij de tab 'bijlagen') maar je moet - uiteraard - zelf de patronen op maat maken indien van toepassing. Er bestaat geen 'maat S' zoals je weet, elke merk / label heeft eigen maattabellen, dus die moet jij ook maken.  Maar als je ervaring hebt dan is dat bij jou reeds bekend. Op de website bij de tab 'downloads' kun je zelf jouw eigen maattabel maken. Nogmaals dit is dus een technische workshop!

Deze workshop is te volgen voor iedereen maar.....

De basis zoals het plakproces leggen we echter niet uit. Als wij in de video zeggen 'plakken' dan gaan wij er vanuit dat je snapt dat je het latex eerst moet schoonmaken met thinner, moet laten drogen, lijm aanbrengt, drogen, latex op elkaar en moet aanrollen. We vertellen ook niet dat je keperband moet voorbewerken met vloeibaar latex en moet laten drogen. Of dat je talkpoeder moet strooien in opgeblazen kleding en objecten. En dat je een liniaal moet gebruiken om recht te snijden met een rolmes. Dat je geen schaar gebruikt etc etc.  Je weet hoe je een BH beugel moet bekleden, hoe je een rits plaatst e.d.

Dus als je nog geen ervaring hebt met het maken van latex kleding (of het plakken van latex in het algemeen) dan raden we je aan om ons boek te kopen. In het boek staan de basistechnieken uitgelegd. Deze basistechnieken laten we niet meer zien in deze video's.

We herhalen bepaalde tips en truuks ook niet in de video's. Begin dus echt bij video 1 en kijk de video's op volgorde. We snappen dat je super enthousiast bent om bijvoorbeeld direct het puppy masker te maken, maar dan heb je veel infomatie gemist waardoor het misschien niet goed lukt. Dus begin bij video 1, 2, 3, etc.
Je hebt onbeperkt toegang tot de video's te bekijken, dus geen stress....


Na betaling, ontvang je binnen 24 uur:
- De link voor de hele serie van 34 video's + de patronen en documenten/patronen via email.
- Het overzicht van alle video's kun je nu reeds bekijken / downloaden via de tab 'bijlagen'
- Let op! Als je de video via Vimeo koopt dan is de prijs hoger! Er is geen resitutie mogelijk voor het verschil. Koop de video dus hier via onze eigen webshop.Herroepingsrecht
Het spreekt voor zich dat het herroepingsrecht bij de online video's niet van toepassing is. Bij het afrekenen ga je als klant akkoord met onze algemene voorwaarden, de directe levering en zie je dus af van bedenktijd en herroepingsrecht. Je stemt er nadrukkelijk mee in dat zodra je klikt op een knop Rent/Huur/Koop dan wel op enig andere button om de video af te spelen/te kopen/te huren danwel een code/coupon gebruikt/invoert, je de koop niet meer ongedaan kan maken en geen bedenktijd/herroepingsrecht hebt.

Heeft u een vraag over dit product?

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.